GDPR v personalistice

GDPR v personalistice
-10 %
Běžná cena s DPH 389 Kč 350 Kč 318 Kč bez DPH
Skladem 2ks
Osobně v prodejně:úterý 31. května 2022Přepravní společností:středa 1. června 2022
Kód0454813PNŽůrek JiříZáruka24 měsícůEAN9788075543653
Pracovněprávní oblast představuje významnou oblast zpracování osobních údajů, která se dotýká velké části společnosti. Blíže ke struktuře a obsahu knihy Pravidla ochrany osobních údajů, jež stanovuje GDPR, je nutné aplikovat nejen u aktivních zaměstnanců, ale i u uchazečů a též na zpracování osobních údajů o bývalých zaměstnancích. Personalisté a další osoby, které mají na starosti zpracování osobních údajů, leckdy stojí před problémy, jak GDPR správně aplikovat v každodenní praxi. Právě nastavení správné praxe je stěžejní k předejití různým komplikacím ze strany zaměstnanců, jež mohou vyústit až v podávání stížností a kontrolu či řízení ze strany Úřadu pro ochranu osobních údajů. Pro koho je publikace určena? Aktualizované vydání GDPR v personalistice přibližuje zpracování osobních údajů v podmínkách zaměstnavatelů, a to nejen výkladem GDPR v úzké vazbě na personální oblast, konkrétně tedy jak pracovat s osobními údaji uchazečů o zaměstnání, zaměstnanců a bývalých zaměstnanců, ale nově také přináší téměř dvě desítky příkladů z dozorové praxe Úřadu pro ochranu osobních údajů v personální oblasti a ucelenou sekci více než 50 odpovědí na časté, ale i méně frekventované otázky, které jsou pro přehlednost rozčleněny do oblastí podle fáze, v níž se zpracování osobních údajů nachází (před vznikem pracovního poměru, v jeho průběhu a po skončení), tak, aby byl po jejím přečtení každý schopen aplikovat pravidla GDPR na zpracování osobních údajů zaměstnanců. Publikace je určena všem, kdo zajišťují soulad zpracování osobních údajů u zaměstnavatele, tj. personalistům, členům compliance týmů, ale i účetním apod.
AutorŽůrek Jiří
Počet Stran208
Rok vydání2022
Popis
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies