Dovolujeme si nabídnout Vám druhé, aktualizované a upravené vydání knihy „Pivovarství“. Kolektiv aut...
Degustační příručka je prodlouženou rukou milovníků vína i profesionálních degustátorů. Představuje ...
Aktualizované vydání úspěšného průvodce pivními styly a pivovary. S Knihou o pivu poznáte nové a ča...
Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek ...
Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo...
Chápeme-li noc jako útočiště zasmušilosti, sídlo všeho neviditelného a nevědomého, čas, kdy jsme vys...
Jak postupovat při nesnášenlivosti mléka Mléko je jednou ze základních potravin lidské výživy, které...
Alkohol se v dějinách lidstva objevuje odpradávna: vzpomeňme jen na medovinu Germánů a Keltů, pivo s...
Čerstvé domácí nápoje plné vitamínů a energie pro chuť i pro zdraví DŽUSY * SMOOTHIES * OŘECHOVÁ ML...
Proč byste nemohli mít i vy svůj Zápisník milovníka vína? Na jeho stránkách najdete prostor pro zápi...
Autorka si s vysvětlováním, co všechno příprava chutné kávy obnáší, co je k tomu zapotřebí, dala nes...
Přehledná kniha Vás pomocí barevných infografik a ilustrací provede světem vína. Kromě stručné histo...
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje ...
V současné době je na trhu množství knih popisujících konzervativní teorii výroby českého ležáku neb...
Seznamte se s léčivými účinky a praktickým využitím běžných bylin, ovoce a zeleniny z vaší zahrádky,...
Říká se, že pivo je český národní nápoj. A žádné jiné řemeslo nesouviselo v minulosti tak významně s...
Kniha Koštování vína nedaleko Rýna mapuje průběhy autorových výjezdů na největší vinařský veletrh na...
Kniha vychází u příležitosti 50. výročí zahájení produkce proslulého nápoje s názvem Bohemia Sekt. ...
Populárně-naučná publikace pojednává o oblíbeném nápoji z různých stránek na základě autorových osob...
Osmé vydání prestižní publikace „Nejlepší vína České republiky – Průvodce 2021–2022“. Vše, co potřeb...
Kniha je zaměřena na rodinné podnikání v oblasti vinařství. Protože autor procestoval většinu zemí t...
Expert na whisky Ian Buxton znovu prošel regály světových obchodů s whisky a doporučuje rozmanitou s...
Tato kniha vyšla od roku 2000 již v sedmi vydáních. Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci v...
For more than 25 years Noriko Morishita has studied and practised the intricate rules of the famous ...
I piva, stejně jako ostatní alkoholické nápoje, započala na úsvitu dějin své společné putování s člo...
Tato brožurka je určena všem milovníkům kávy. Podává stručné informace o jejím původu, historii, obc...
Kdo zná režiséra Zdeňka Trošku trochu blíž, tak ví, že je abstinent a z nápojů upřednostňuje rajčato...
Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sez...
Sedmé vydání prestižní publikace „Nejlepší vína České republiky – Průvodce 2020–2021“. Vše, co potře...
Povídání o pivních světech a o mnoha věcech ze života, které s pivem souvisejí. Pro pivní nadšence i...
Vydavatelství časopisu WINE & Degustation přichází s ojedinělou publikací, která od letošního roku bude vycházet vždy před letní turistickou sezo...
Na světě existuje nepřeberné množství různých druhů piv, od tmavých či klasických světlých, přes pšeničná až po kvasnicové speciály či ochucená p...
Průvodce koktejlovou planetou Po době ledové, kamenné, železné a bronzové vládne světu doba koktejlová. Je zdrojem mnohých radostí a někdy také s...
V každé lepší kavárně vám barista rád ozdobí šálek kávy uměleckou kreací z mléka či smetany. Kniha dvou známých tvůrců latte art vás naučí, jak p...
Současný svět rumu je velmi různorodý a téměř nekonečný. Autoři v knize představují více než čtyřicet značek, vyráběných především oficiálními pa...
Kniha seznamuje s nejušlechtilejšími vůněmi a chutěmi domácích likérů z ovoce, bylinek a koření. Zkušená bylinkářka Susanne Oettleová ukazuje, ja...
Každý měsíc vznikne v Česku několik nových minipivovarů a tento trend bude pokračovat i v následujících letech. Češi, znudění „europivy" velkých ...
Mojito, Piňa Colada, Tequila Sunrise, Daiquiri, Bloody Mary či Kuba Libre – snad každý z nás má svůj oblíbený koktejl. Kolektiv Academie Barilly ...
Pivo je už po staletí ceněno pro své zdravotní účinky, současný výzkum však zjistil mnohem víc! V knize se dočtete nejen o jeho léčivé síle, ale ...
Vydavatelství časopisu WINE & Degustation přichází s ojedinělou publikací, která od letošního roku bude vycházet vždy před letní turistickou sezo...
Na světě existuje nepřeberné množství různých druhů piv, od tmavých či klasických světlých, přes pšeničná až po kvasnicové speciály či ochucená p...
Průvodce koktejlovou planetou Po době ledové, kamenné, železné a bronzové vládne světu doba koktejlová. Je zdrojem mnohých radostí a někdy také s...
V každé lepší kavárně vám barista rád ozdobí šálek kávy uměleckou kreací z mléka či smetany. Kniha dvou známých tvůrců latte art vás naučí, jak p...
Současný svět rumu je velmi různorodý a téměř nekonečný. Autoři v knize představují více než čtyřicet značek, vyráběných především oficiálními pa...
Kniha seznamuje s nejušlechtilejšími vůněmi a chutěmi domácích likérů z ovoce, bylinek a koření. Zkušená bylinkářka Susanne Oettleová ukazuje, ja...
Každý měsíc vznikne v Česku několik nových minipivovarů a tento trend bude pokračovat i v následujících letech. Češi, znudění „europivy" velkých ...
Mojito, Piňa Colada, Tequila Sunrise, Daiquiri, Bloody Mary či Kuba Libre – snad každý z nás má svůj oblíbený koktejl. Kolektiv Academie Barilly ...
Pivo je už po staletí ceněno pro své zdravotní účinky, současný výzkum však zjistil mnohem víc! V knize se dočtete nejen o jeho léčivé síle, ale ...