Po přečtení této knihy získáte komplexní přehled o účetnictví. Je vhodná především pro úplného začát...
Nic nemůže být objektivnější než čísla a statistika. Nebo ne? Život v moderní společnosti si nelze p...
Druhé vydání úspěšné učebnice ošetřovatelství, zaměřené na chirurgickou problematiku. Patří do skupi...
Kniha je určena především studentům zdravotnických, sociálních a pedagogických oborů středních, vyšš...
Publikace pomáhá studentkám zapamatovat si důležité informace díky kartám, které si mohou z knihy vy...
Aktualizovaná učebnice pro střední školy. Soustředí se především na základní pravidla názorného zobr...
Učebnice je určena převážně studentům oborů praktická sestra, ošetřovatel a zdravotnické lyceum. Je ...
Publikace obsahuje všeobecná pravidla a postupy psaní na klávesnici počítače bez ohledu na konkrétní...
Přehledně a srozumitelně zpracovaný učební text vhodný jak pro žáky v učebním oboru Malířské a natěr...
Učebnice seznamuje žáky se základními technologickými pojmy, s obsahem a sortimentem prvovýroby a dr...
Jak správně napsat obchodní dopis, pozvánku či nabídku? Jak strukturovat a psát e-mail? Titul zachyc...
Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na k...
Publikace v rozsahu 64 stran formátu A4 je zaměřena na řešení a modelování vybraných základních úloh...
2. vydání české učebnice ošetřovatelství, kde jsou soustředěny všechny potřebné informace uceleně a ...
2. vydání české učebnice ošetřovatelství, v níž jsou soustředěny potřebné informace uceleně a v aktu...
Druhé vydání učebnice somatologie pro žáky středních zdravotnických škol a zdravotnických oborů na j...
Druhé vydání pracovního sešitu navazujícího na učebnici Somatologie pro střední zdravotnické školy j...
Učebnice je určena pro žáky středních škol v rámci přípravy na nelékařská povolání. Jedná se o struč...
Jedná se o učebnici patofyziologie pro studenty zdravotnických oborů. Kniha přibližuje přehlednou fo...
Učebnice pro žáky střední odborné školy sociální obor pečovatelská činnost poskytuje vědomosti a dov...
Učebnice se věnuje nejdůležitějším oblastem problematiky finančních trhů a finančních investičních i...
Učebnice obsahuje anatomii, fyziologii a histologii lebky, dutiny ústní a zubů. Popisuje anomálie, o...
Praktická publikace na 112 názorných přehledech podává návod a rady, jak předejít chybám v účetnictv...
Předkládaná učebnice je určena především žákům oboru ošetřovatel, nicméně ji určitě využijí též žáci...
Předkládaná učebnice je určena především studentům oboru Ošetřovatel, ale jistě ji využijí i student...
Druhé vydání úspěšné učebnice pro 2. ročník oboru zdravotnický asistent. Moderní učebnice ošetřovate...
Druhé vydání úspěšné učebnice pro 2. ročník oboru zdravotnický asistent. Moderní učebnice ošetřovate...
Druhé vydání úspěšné základní učebnice ošetřovatelských postupů a témat z předmětu Ošetřovatelství p...
V šestém díle učebnic Pozemní stavitelství I-VIII pro SPŠ stavební naleznete učivo, které prošlo v p...
Druhé vydání úspěšné publikace bylo rozšířeno o aktuální poznatky teorie a praxe. Vyžádal si je rost...
Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednotlivých částech vepřového masa, jeho zpracován...
Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednotlivých částech vepřového masa, jeho zpracován...
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou...
Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto její výuku pak přebírala škola. Možná, v dnešní uspěchané ...
Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se tran...
V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástrojem vzájemného dorozumívání, vzájemného chápá...
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristi...
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „...
Součást ucelené řady učebnic. Učebnice poskytuje žákům základní vědomosti o zobrazování výrobků ze dřeva a pomáhá při získávání dovednosti číst v...
Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednotlivých částech vepřového masa, jeho zpracován...
Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednotlivých částech vepřového masa, jeho zpracován...
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou...
Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto její výuku pak přebírala škola. Možná, v dnešní uspěchané ...
Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se tran...
V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástrojem vzájemného dorozumívání, vzájemného chápá...
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristi...
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „...
Součást ucelené řady učebnic. Učebnice poskytuje žákům základní vědomosti o zobrazování výrobků ze dřeva a pomáhá při získávání dovednosti číst v...