Výuková tabule Zpracování hovězího masa je další z řady tabulí o technologii masa. Její netradiční g...
Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednot...
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby ...
Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto její výuku pa...
Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a n...
V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástro...
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného...
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a p...
Součást ucelené řady učebnic. Učebnice poskytuje žákům základní vědomosti o zobrazování výrobků ze d...
Stručná, jednoduchá a moderní učebnice pro střední školy se zaměřením na obor elektro. Vhodná pro vš...
Vhodný doplněk k výuce obchodní korespondence.
Vhodný doplněk k výuce obchodní korespondence.
Jedná se o rozšířené a plně aktualizované vydání. Hesla uvedená ve slovníku pokrývají celý obor účet...
Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři př...
V učebnici se probírají základy technického kreslení, konstrukcí základních geometrických útvarů, zo...
Učebnice se velmi dobře hodí pro denní i dálkové studium na učilištích, středních průmyslových i vyš...
Kniha přináší základní informace z oblasti zpracování kovů se zaměřením na měření, výrobní technolog...
Učebnice je tabulkovým souhrnem základních informací potřebných při výuce automobilních oborů. Tabul...
Sekce: Zájmové EUROPA SOBOTÁLES cz, novinka Český překlad již 28. německého vydání přináší souhrn ...
Druhé české vydání je překladem už 24. německého vydání a je oproti předchozímu vydání z r. 2002 výr...
Elektrotechnické tabulky obsahují velké množství údajů nepostradatelných při vúuce na odborných stře...
Český překlad 19. německého vydání oblíbené příručky, která česky vyšla poprvé v r. 1999 v nakladate...
Učebnici pro učební obor truhlář, ale i pro další odborníky, zabývající se zpracováním dřeva. Kniha ...
Kniha shrnuje základní informace o navrhování a tvorbě účesů a makeupu. Na množství obrazových přílo...
I nejnovější vydání Ekonomie autorů Samuelsona a Nordhause stojí na kapitánském můstku při výuce úvo...
Výuková tabule Zpracování hovězího masa je další z řady tabulí o technologii masa. Její netradiční graficKé pojetí umožnilo spojit informace o je...
Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednotlivých částech vepřového masa, jeho zpracován...
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou...
Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto její výuku pak přebírala škola. Možná, v dnešní uspěchané ...
Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se tran...
V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástrojem vzájemného dorozumívání, vzájemného chápá...
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristi...
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „...
Výuková tabule Zpracování hovězího masa je další z řady tabulí o technologii masa. Její netradiční graficKé pojetí umožnilo spojit informace o je...
Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednotlivých částech vepřového masa, jeho zpracován...
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou...
Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto její výuku pak přebírala škola. Možná, v dnešní uspěchané ...
Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se tran...
V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástrojem vzájemného dorozumívání, vzájemného chápá...
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristi...
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „...